orosz ukrajna haboru

Régóta nem tapasztalt feszültség alakult ki Ukrajna és Oroszország határán. A helyzetet súlyosbítja hogy Ukrajna a NATO-val közös hadgyakorlatra készül ami.


Lesz E Haboru A Szomszedunkban A Szakerto Szerint A Geopolitikai Jatszmaban Amerika Felnagyitja Az Orosz Veszelyt

A CBS News számolt be róla hogy az Egyesült Államok hírszerzése arról értesült hogy az orosz csapatok megkapták a parancsot hogy kezdjék meg Ukrajna invázióját.

. Az amerikai vezetés azzal vádolja Moszkvát hogy Ukrajna megszállására készül miután mintegy 100 ezer orosz katonát állomásoztatnak az ukrán határ közelében. A genfi orosz-amerikai tárgyalások a hétvégén sem jutottak előbbre ön szerint lesz nyílt háború Oroszország és Ukrajna között. Ezt támasztja alá ugyanis több érv de természetesen én is.

Én abban akarok hinni hogy nem lesz és ezt tartom valószínűbbnek. Putyin szerint ugyanis amennyiben Ukrajna csatlakozik a NATO-hoz akkor óhatatlanul is háborúba fog sodródni Oroszország és a katonai szövetség idézte a BBC. Az hogy Ukrajna hajlandó lenne rugalmasan kezelni a NATO-hoz való csatlakozást igen jelentős engedményt jelentene Moszkvának.

Peking szerint Oroszországnak jogos aggályai vannak Ukrajnával szemben. Az ukrán külügyminiszter szerint jelenleg nem elég. Aggasztó figyelmeztetést tett közzé Vlagyimir Putyin orosz elnök Ukrajnával és a NATO-val kapcsolatban.

Kína is állást foglalt az orosz-ukrán helyzetről. Ukrajna és Oroszország között hetek óta pattanásig feszült a helyzet annak ellenére hogy az orosz fél folyamatosan azt kommunikálja hogy nem akarnak háborút és a békés megoldást sürgetik. Nincs kristálygömböm kizárni nem lehet ezt a lehetőséget sem.

168hu - 220127 0906Külföld. A nagykövet megosztotta ha az orosz fél azzal fenyegeti és zsarolja Ukrajnát hogy inváziót indít az ország ellen amennyiben megfontolja a NATO-csatlakozást nincs más megoldás minthogy az ország átgondolja hogy megváltoztatja. Lehet hogy lesz lehet hogy nem lesz.

Ismét gyakorivá váltak a tűzpárbajok az ukrán kormányerőket és a Moszkva-párti szakadárokat elválasztó frontvonalon a határ orosz oldalán pedig az orosz hadsereg egyre több katonát von össze.


Az Ukran Valsag Nem Oroszorszag Egyoldalu Es Varatlan Akciojaval Kezdodott Olkt Net


Yxxvuaf9udxvbm


Kpa5m Xtqi F M


Vlbynyjxnyq6em


Ha Putyin Nem Akar Haborut Megis Mit Keres Tobb Tizezer Orosz Katona Az Ukran Hataron Portfolio Hu


Mrx8ko4qo7yxkm


Sygmt5rzprd4dm


Egy Totalis Ukran Orosz Haboru Nehany Napon Belul Eldolne


Vilag Ujra A Haboru Kuszobere Jutott Ukrajna Es Oroszorszag Hvg Hu


P6 Hm Zi1vwmkm


Terkepen Az Orosz Tamadas Reszletei Ukrajnaban Blikk


Twxldfil8r 6nm


Regen Volt Ilyen Feszultseg Ukrajna Es Oroszorszag Kozott Infostart Hu


Mi All Az Orosz Ukran Haborus Felelmek Mogott Es Mi Tortenhet Valojaban


G3ndexr9ei298m


Veres Meszarlas Lesz Ukrajnaban Ha Putyin Tamadast Indit Az Ukran Hadugyminiszter Szerint Koporsokban Ternek Haza Az Orosz Fiuk Portfolio Hu


G3ndexr9ei298m


6mrgszezwqv4km


G3ndexr9ei298m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel